Hymer B Klasse PL 2018

Hymer B Klasse PremiumLine grote foto

Hymermobil klasse PL hoogtepunten

Ongezien chic – binnen en buiten.

Al sinds 1981 veroveren wij met onze modellen uit de Hymermobil B-klasse het hart van camperfans. Zonder te overdrijven, kunnen we stellen dat het hier om een premiumproduct gaat, waarvoor wij volledig terecht de naam PremiumLine gekozen hebben.

Wij presenteren een exclusieve camper met een innovatieve indeling, een elegante binnenuitrusting, een knappe buitenkant en tal van standaard hoogtepunten, zoals de Goldschmitt-spiraalveren. Het voertuig staat garant voor optimale kwaliteit, rijcomfort en waardevastheid en doet zo de traditie van het merk HYMER eer aan.

Characteristics

 • Massa in rijklare toestand: 3.120 kg
 • Extra lading / optie: 380 / 730 kg
 • Tech. toelaatbare maximum massa / optie: 3.500 / 3.850 kg
 • Slaapplaatsen + optioneel: 3 / 5
 • Standaardchassis: Fiat Ducato

Highlights

 • Nieuwe Smart-Tower- koelkast (142 liter)
 • 70 cm brede ingangsdeur
 • Perfecte bescherming dankzij GFK dakbekleding
 • GFK lichtgewichtvloer met styrofoam
 • Grote verswater- (160 liter) en afvalwater tank (140 liter)
 • AL-KO-lichtgewichtframe met wielophanging

Wooncomfort

Exclusieve uitrusting voor onvergetelijke vakantiemomenten.

Nieuw: de Hymermobil B-klasse PremiumLine 678 – hier in het hoogwaardige meubeldecor Palatino Apfel, dat op verzoek ook met beige applicaties op de deuren van de dakbergkasten in plaats van met applicaties van antraciet beschikbaar is.

Evenzeer thuis als in uw woonkamer

Het woongedeelte van de B 588 PremiumLine is gewoonweg groots ingericht. Het exclusieve meubeldecor Palatino Apfel en het stofdesign Messina zorgen voor de passende flair.

Slaapcomfort

Wonen als in ‘s werelds beste hotel.

Plaats voor uw hoofd

De eenpersoonsbedden in de B 704 PremiumLine zijn zo geplaatst dat er nog voldoende ruimte tot het dak is en u zelfs gemakkelijk rechtop kunt zitten zonder uw hoofd te stoten. In en uit bed stappen is erg eenvoudig. De eenpersoonsbedden in lengterichting zijn op verzoek ook in een lagere uitvoering beschikbaar, zodat u er nog makkelijker in en uit kunt.

Het queensbed achterin de B 598 PremiumLine is geweldig ruim. Hier kunt u zich prima uitstrekken. Helemaal gezellig wordt het dankzij het knuffelpakket met bedsprei en kussens.

Optimale bewegingsvrijheid

Het standaard hefbed, dat in neergelaten positie aan het hoofd- en voeteinde vast en veilig bevestigd is, biedt met een ligoppervlak van 1,50 meter een behoorlijke bewegingsvrijheid. In en uit bed stappen kost u geen moeite. Dankzij de leeslampjes aan beide kanten kunt u zelf kiezen in welke richting u ligt.

Keukencomfort

Veel plaats om te koken

Dankzij de hoekvorm biedt de keuken veel plaats voor koks. Het koken wordt nog aangenamer door de mooi afgewerkte minerale plaat en de 6 praktische laden.

Standaard gekoeld

De ruime Smart-Tower-koelkast met een inhoud van 142 liter plus een vriesvak van 15 liter staat voor meer comfort en onafhankelijkheid.
Optioneel is in de keuken van de Hymermobil B-klasse PremiumLine de fornuis-ovencombinatie Thetford Aspire mogelijk.

Badkamercomfort

Dubbele functie

Sfeervolle led-verlichting zorgt ervoor dat u zich ook in de badkamer van de Hymermobil B-klasse PremiumLine thuis voelt.

Douchen in stijl

De ruime badkamer in de B 598 PremiumLine biedt een bijzonder doucheplezier – optioneel ook verkrijgbaar met houten lattenbodem.

Veel ruimte

In de ruime badkamer van de B-klasse 704 PremiumLine zijn douche en wasbereik van elkaar gescheiden. Dankzij een vaste deur kunt u zich in deze ruimte ook aankleden.

Indelingen en technische gegevens

 • Hymermobil B-Klasse PremiumLine 668

  Hymermobil B-Klasse PremiumLine 668

  Basis price 106.040,-
  Opbouwmaten 759×235
  Slaapplaatsen 4 + 1 (O)
 • Hymermobil B-Klasse PremiumLine 678

  Hymermobil B-Klasse PremiumLine 778

  Basis price 118.240,-
  Opbouwmaten 739×235
  Slaapplaatsen 4
 • Hymermobil B-Klasse PremiumLine 798

  Hymermobil B-Klasse PremiumLine 798

  Basis price 118.240,-
  Opbouwmaten 879×235
  Slaapplaatsen 4 + 1 (O)

Hymerpolis.nl

 

 •  Tot 5 jaar /max. 50.000 km garantie