Bürstner Aviano 2018

Burstner Aviano 2016

Aviano

De nieuwe Aviano bekoort met zijn markant front en de harmonische lijnvoering tot het hek. Hij is een ware blikvanger op alle wegen en hem te besturen geeft gewoon plezier. Bij het moderne design voegt zich doordachte functionaliteit. Zo vanzelfsprekend als het verlaagde chassis met breedspoor aan de achteras is ook de gemakkelijke coupé instap of de standaard cabinedeur. De Aviano belooft ‘grenzenlos wohlfühlen’.

Pluspunten exterieur:

  • GfK-dak voor betere bescherming tegen hagel en weersinvloeden
  • Verlaagd chassis
  • GFK-bodem
  • LED-dagrijlicht
  • Alu kozijnramen
  • Hangende busspiegels
  • Coupé instap

Burstner Aviano 2016 woonruimte

Ongeacht of u zin hebt in een gezellige avond met zijn tweeën of vrienden uitnodigt: de Aviano is de perfecte begeleider. Worden de pilotenstoelen gedraaid ontstaat samen met de L-zitgroep een echte ‘wohlfühl’ ronde.

Keert de rust na vrolijke ronde terug, ligt men in de enkelbedden of het hefbed boven de cabine zeer comfortabel en ontspannen.

Zo ligt men: het aan weerszijde toegankelijke tweepersoonsbed nodigt met 187 x 140 cm uit om te blijven. Met de easy-flex functie hebt u de mogelijkheid het hoofdeind omhoog te zetten. LED-lichtlijst onder bovenkasten.

Fijne dromen: de 5-zones koudschuimmatrassen in de enkelbedden bieden op 200 x 88 cm inderdaad weelderige condities. Via de vaste treden bereikt u comfortabel en veilig uw slaapvertrek. Door middel van extra kussen (optie) wordt uit de enkelbedden een royale ligweide.

Puur genot: de moderne keuken biedt alles wat het hart begeert. Grote, diepe laden en een centraal gemonteerd push-lock slot. Snel te waarderen is de LED-lichtlijst boven het werkblad, de diepe spoelbak of de naar achteren gezette inpassingen voor meer werkvlak. Al met al doordacht en kien opgelost.

Ruimtewinst: maximale bewegingsvrijheid en talrijke planken en opbergmogelijkheden biedt u het ruimte-bad in de Aviano. Het concept is slim en functioneel tegelijk, want de doorgangsdeur wordt tot ruimtedeler en creëert zo de privésfeer die u wenst.

Indeling Burstner Aviano

Aviano – Indelingen en prijzen

Vanaf € 81.060
Afmetingen Ca. 699 x 232 cm
Zitplatsen 6
Technische details Nu configureren
Vanaf € 83.990
Afmetingen Ca. 699 x 232 cm
Zitplaatsen 4
Technische details Nu configureren
Vanaf 85.680 €
Afmetingen Ca. 755 x 232 cm
Zitplaasten 4
Technische details Nu configureren

 

Burstnerzekerheid.nl