Camper van het jaar Hymer DuoMobil

De Hymer B-klasse 534 DL Duo Mobil is twee keer de camper van het jaar geworden. Het Nederlandse camperpubliek heeft in de categorie integraal Hymer verkozen tot NKC Kampeerauto van jaar 2017. Vanuit de KCK heeft de vakjury gekozen voor de Hymer 534 DL Duo Mobil als camper van het jaar.

De leden van de NKC hebben voor de Hymer B-DL Duo Mobil gekozen omdat de integraal camper een unieke lichtbouw heeft waardoor deze 150 kilogram lichter is dan wanneer de traditionele bouwwijze zou zijn toegepast. Daarnaast wordt de leefruimte groots benut door de cabine om te bouwen tot een grote slaapkamer met twee enkele bedden. Dit is ook wat de Vakjury van de KCK benadrukte dat het rijklaargewicht van de camper onder de 3000 kilo blijft. Twee andere sterke punten van deze camper zijn volgens de vakjury: De mogelijkheid om zowel in de breedte als in de lengte te slapen in het hefbed. En dat een langverblijf in de stuurcabina niet meer nodig is door de woonkamer achterin.

Wilt u zelf deze camper van het jaar zien? Hij staat bij ons in de showroom. 

Gewicht: 3.500 – 4.500 kg (optie)
Lengte: 6,99 m
Breedte: 2,22 m
Hoogte: 2,96 m
Slaapplaatsen: 2-4 (optie)
Prijs: vanaf € 99.790

 

De grootste bergruimte in zijn klasse: een vrije hoogte van max. 1,22 m. Het beste comfort tot in de kleinste details: een brede ingangsdeur, een doorlopende bovenvloer woongedeelte, een verwarmde dubbele bodem, doucheruimte zonder wielkast, nachtverlichting, voorstoelen, grote bedden met slaapcomfortsysteem en veel meer Innovatief voorkomen: nieuwe voorzijde met grotere panoramische voorruit, exclusieve HYMER-schijnwerpers met led-dagrijlicht Premium-hightechopbouw met GFK lichtgewicht vloer, GFK dakbekleding, aluminium/aluminium zijwanden en raamframes Nieuwe opties, zoals volledige led-schijnwerpers, een servicecamera als hulp voor het leegmaken van de afvalwatertank, cabinebed om te bouwen tot twee eenpersoonsbedden, uittrekbare slede voor gasflessen.

Voor meer info