Camper huren

Kampeercentrum de Jong is een van de grootste verhuurbedrijven van Nederland. Met een verhuuraanbod met meer dan 25 camper, kunt u zeker uw ideale campers bij Kampeercentrum de Jong kilometervrij huren. In ons aanbod zitten onze huis camper merken Hymer, Burstner en Carado. Dit betreffen dan ook zeer nette campers die niet ouder zijn dan 6 jaar. Doordat wij ze altijd bij thuiskomst controleren heeft u altijd een schone camper.

U kunt niet alleen samen met uw partner op vakantie met de camper maar ook met uw kinderen. Wij hebben 2, 3, 4, 5 en zelf ook 6 persoons-campers. In deze 6-persoons campers zitten ook de verplichte veiligheidsgordels voor 6 personen. Naast deze grote campers hebben wij ook campers waar u uw hond mee mag nemen. Let wel op, dit geldt niet voor alle verhuur campers.

U kunt ons vinden in Hillegom/De Zilk. Dit ligt in het hart van de bollenstreek dichtbij Lisse en Noordwijk. Wanneer u met de auto komt vanuit leiden kunt u via de N206 of de A44 aankomen rijden, via Haarlem/Amsterdam is de A4 het snelst. Per trein kunt u uitstappen op station Hillegom en kunnen wij u ophalen. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Camper huren

Dat is eindeloos.