Bardani

Bardani is een tenten merk. Wij hebben ieder jaar diverse Bardani tenten opstaan. Van 2 persoonstenten tot en met 6 persoons tunneltenten. Bardani heeft 4 verschillende lijnen, de prestige line, premium line, touring line en de trekking line. Alle 4 de lijnen hebben ribstop doek. Dit wil zeggen dan een scheur in de toekomst makkelijk te repareren is en niet uit kan scheuren.

De prestige lijn is voornamelijk voor vast kamperen. Dit wil zeggen dat u hem 1 keer opzet en afbreekt als u weer weg gaat. Het is allemaal heel sterk materiaal en daardoor ook wat zwaarder.

De premium lijn is voor vast als trekkend kamperen. Hij is een stuk lichter als een prestige tent maar zwaarder als een touring of trekking tent. Het materiaal is polyester/katoen waardoor de eigenschappen een mix zijn van polyester en katoen.

De touring lijn is ook voor vast en trekkend kamperen. Door het speciale bt 5000 doek is het lichter als katoen en tc katoen. Hierdoor is die ideaal voor weekendjes weg. De tentlijn is voor een aantrekkelijke prijs te krijgen.

De trekking lijn is voor trekkend kamperen. Het is van polyester gemaakt waardoor ook licht in gewicht en snel droog. Hierdoor ideaal voor een vakantie ter voet of ter fiets.