Walker Atrium 300


Walker Atrium 300 voortent

Nu een Jolax tapijt voor 25% korting bij aankoop van de Atrium 300. De Atrium 300 Easy Door van Walker is een 3 meter diepe voortent die geschikt is als seizoenstent en trekkerstent. Het dak en wanden zijn van hoogwaardig Ten Cate. De voorwanden zijn onderling verwisselbaar. Ruim zicht door extra ramen in de zijwanden.

Verplaatsbare deur

De beide voorwanden zijn onderling te verwisselen. Door dit Easy-Door concept kan de deur uiterst rechts of links van het midden worden geplaatst.

Seizoens- en trekkerstent

De voortent is gemaakt van Ten Cate eenzijdig gecoat doek. Door het gebruik van dit materiaal is de Atrium 300 als trekkerstent en als seizoenstent te gebruiken. Het dak heeft aan de binnenzijde een printmotief om vuil en bladeren op het dak te camoufleren.

Extra raam in zijwand

De Atrium 300 heeft aan beide zijden een extra raam. Hierdoor wordt het uitzicht behouden, zelfs als er een uitbouw wordt geplaatst.

Past ook aan aero caravans

Door de constructie van de Walker Atrium 300 past deze voortent ook uitstekend aan aerodynamisch gevormde caravans.

Complete uitrusting

De Walker Atrium 300 wordt compleet geleverd. Standaard uitgerust met tochtstrook, wielflap, gordijnen en haringen. Maar ook de Easy-Setup blokjes voor schroefloze bevestiging zijn inclusief.

Omloopmaat opmeten

Bij het bestellen van deze voortent is het nodig om over de correct gemeten omloopmaat van de caravan te beschikken. Download de handleiding voor het opmeten van de omloopmaat.